miercuri, 31 martie 2010

Tendinte printre designeri martie 2010

Duminica Floriilor este cunoscuta ca fiind una dintre sarbatorile cele mai importante la romani, deoarece anunta apropierea Sfintelor Paste.
Nu puteam rata aceasta ocazie, de a le organiza clientilor Hotelului Novotel, un Fashion Brunch pe masura, de la care nu putea muzica populara.
Alexandru Patrascu, elevul marei cantarete de muzica populara, Maria Ciobanu, ne-a incantat auzul cu trei melodii din zona Olteniei.

Inainte de a da mai multe detalii despre eveniment, as dori sa anunt ca designerul Kamran Asgari, va merge in finala din luna noiembrie, pentru concursul "Cea mai buna colectie a anului 2010".
Designerii prezenti la eveniment pe data de 28 martie au fost: Gabriela Sarbu, Adriana Barar si invitatul special, Lena Criveanu.


Si de aceasta data, va puteti vota colectia preferata, bifand in partea dreapta a paginii!

Gabriela Sarbu

Gabriela Sarbu si Laura Verdeti, reprezinta firma Tz-all si au absolvit Facultatea de Arte Plastice din Timisoara.
Colectia de astazi, a fost prezentata in cadrul festivalului de moda de la Timisoara si este o colectie purtabila, chic, care nu inspira prea multa extravaganta.
Elemente de lucru folosite sunt corsetul si turnura, intr-o forma simplificata si comfortabila.

Contact: email: tzall.ro@gmail.com










Adriana Barar

A urmat cursurile Facultatii de Arte Plastic din Timisoara sectia design vestimentar, in cadrul Universitatii de Vest.
Colectia prezentata se numeste "Punk Princess" si este inspirata din subcultura punk.Colectia incearca sa convinga femeile sa isi arate adevarata personalitate. Materiale folosite: voal de matase naturala vopsit manual, si accesorii din piele naturala. Bijuteriile sunt placate cu argint si decorate cu piele naturala si cristale Swarovski.

Contact: adrystyle@yahoo.com





Lena Criveanu

Invitatul nostru special a fost designerul Lena Criveanu, care a absolvit Facultatea de moda, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti. Are foarte multe prezentari si colaborari la activ, printre care cu P&G si Philip Morris.
Creatiile Lenei Criveanu sunt dedicate femeilor constiente de feminitatea lor. Desenul de pe tesaturi este menit sa defineasca un lux discret. Tinutele sunt elaborate, dezvoltate pe matase imprimata, bumbac fin, ducces si paiete.



marți, 23 martie 2010

Eveniment de moda martie 2010

Pe data de 28 martie 2010, incepand cu orele 14:00, va avea loc la Hotelul Novotel, cea de-a treia editie, Fashion Brunch din acest an, unde trei designeri romani isi vor prezenta colectia, in fata a peste 150 de invitati.
Nume ca Gabriela Sarbu si Laura Verdeti, ce reprezinta firma Tz-all, Adriana Barar si invitatul special, Lena Criveanu, vor fi prezenti la evenimnetul din martie dedicat, femeilor. Accesoriile sunt oferite de Andreea Costache.
Pentru rezervari puteti suna la:
0722.307.801
021.308.85.30
laura.cirja@yahoo.com

Va asteptam sa dansati pe ritmuri autentice!

marți, 16 martie 2010

Miss Novotel 2010

Pe 10 aprilie, va avea loc prima preselectie pentru Miss Novotel 2010, la Hotelul Novotel, Calea Victoriei 37, Sala LYON, etaj mezanin.
***Taxa de oarticipare: 50 de lei
***Marele premiu: Un week-end de 2 persoane la Paris, o cina romantica pe Champs Elysee, paticipare in cadrul evenimentului Fashion Week, un portofoliu profesionist plus multe alte premii
***La preselectia din data de 10 aprilie va fi doar o proba de defilare, in urma careia, fetele alese de catre juriu, vor participa la evenimentul din data de 18 aprilie, in urma caruia, vor fi alese trei finaliste, care vor merge in finala din luna noiembrie.
***Probele concursului din 18 aprilie, vor fi 3 probe de defilare: de business, de rochie de seara, de swimwear.
***Vor fi 9 fete in concurs, finalistele fiind alese de catre publicul prezent la eveniment.
***Fetele castigatoare vor fi alese in functie de atitudine, infatisare, trasaturile fetei, personalitate.
***Juriul va fi format din vedete.
***Media va fi prezenta la eveniment;

***Daca doresti sa castigi titlul "Miss Novotel 2010", inscrie-te, trimitand un mail la adresa
missnovotel@gmail.com, cu cateva detalii si poze despre si cu tine.

Va urez multa bafta!!!!

joi, 4 martie 2010

Eveniment de moda de Dragobete

February Fashion Brunch a adunat multa lume curioasa sa vada noii designeri, care au dorit sa intre in competitia pentru "Cea mai frumoasa colectie a anului 2010".
Intr-adevar, din motive bine intemeiate si anume ca nu dorim sa iasa discutii din cauza titlului dat initial, concursului dedicat designerilor, am decis sa schimbam numele acestuia.
Din aceasta luna, veti alege "Cea mai frumoasa colectie a lunii", designerul ales, ca avand cea mai frumoasa colectie, merge in finala din luna noiembrie, unde va castiga o suma insemnata de bani.
***Pentru luna ianuarie, colectia aleasa de dumneavoastra se numeste "Candygirl" si apartine designerului Andra Latcu, care merge in finala din luna Noiembrie.***
Continuam in aceasta luna, cu colectiile semnate de Kamran Asgari, Alena Ignatescu si Alexandra Calafeteanu.



E randul vostru sa va votati colectia favorita!!!
Cea mai frumoasa colectie va merge in finala din luna noiembrie. Multa bafta!

Multumim Stephan B si Natural Paris si va asteptam si pe 28 martie la Fashion Brunch-ul, dedicat exclusiv femeilor.

Alena Ignatescu

Date de contact: email: ignatescualena_lc@yahoo.com
Colectia semnata Alena Ignatescu, se numeste "Craiasa Zapezilor" si este o alegorie a iernii cu toate elementele ei: flori de gheata, turturi, elementul decorativ principal fiind forma fulgilor de zapada. Desenul perfect al acestora a fost preluat in elemente crosetate manual si broderii.
Aceasta a fost realizata combinand tricotul cu materialele tesute: voal, matase, organza,taft si tul, obtinandu-se niste rochii de seara indite.
Silueta rochiilor este "rococo", volumul cerut de acest stil este realizat prin crinoline si perne care inlocuiesc "panier-ul" rochiilor baroc.
Dinamismul colectiei este asigurat de prezenta asimetriei in compozitiile realizate.















Kamran Asgari

Daca doriti sa va comandati rochia dumneavoastra de mireasa sau costumul de mire, il puteti contacta pe Kamran:
e-mail:kamranasgari.lc29@yahoo.com

"Blanche"
, este colectia semnata Kamran Asgari.
Acesta a absolvit Cursul de design vestimentar la Universitatea Populara Dalles.
Este creatorul si in acelasi timp executantul tinutelor concepute, avand experienta de 20 de ani in domeniul croitoriei la un nivel inalt.
Colectia porneste de la ideea ca eleganta si rafinamentul sunt sinonime cu simplitatea si delicatetea.
Creatorul incearca sa atraga atentia prin liniile curate ale croielilor sale si prin broderiile cu motive florale, concepute si executate de el.
Materialele folosite: satin, tulle si dantela.
Deasemenea, costumul de barbat este semnat Kamran Asgari.
Accesoriile colectiei au fost oferite de catre Felicia Toader.